Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Ιστορία του Σταθμού μας

Το Ράδιο Ανάμνηση ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία του το 1988  σαν “Ράδιο Κάστρο”. Εκπέμπει στη συχνότητα των 91.00 Mhz από το κέντρο εκπομπής Παπούρα Ροδιάς από όπου και καλύπτει με δυνατό σήμα ολόκληρο τον νομό Ηρακλείου. Αφού μεσολάβησαν πολλά χρόνια ερασιτεχνικής λειτουργίας συμμετείχαμε στον αγώνα για την νομική υπόσταση και κατοχύρωση της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα.

Το Σήμερα

Με βασικό σύνθημα “Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91.00 αποτελεί την συνέχεια του πρωτοπόρου στην Κρήτη ραδιοφωνικού σταθμού , ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΡΟ. Ένα καθαρά Ελληνικό ραδιόφωνο με βασικό συστατικό τη διαχρονικότητα. 24 ώρες το 24ώρο το πρόγραμμα μας χωράει ολόκληρη την νεότερη ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας.

Από τις πρώτες ηχογραφήσεις Ελληνικών τραγουδιών που έγιναν ποτέ, έως τις αρχές της δεκαετίας του 90. Με κάθε είδους μεράκι. Από λαϊκό μέχρι έντεχνο, από εκπομπές μουσικής πληροφόρησης μέχρι ζωντανές εκπομπές επικοινωνίας και αφιερώσεων που παραπέμπουν στα πρώτα χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ είναι ένα λαϊκό ραδιόφωνο, με το όραμα της αφύπνισης αναμνήσεων και συνειδήσεων.Μια προσπάθεια που ικανοποιεί ηθικά τους παραγωγούς του, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό που κάνουν, κάτι που αναγνωρίζουν οι ακροατές που μας τιμούν με την προτίμησή τους εδώ και 29 χρόνια.