η μουσική μας ιστορία είναι στον αέρα
Ακούστε Live

Το αύριοΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ράδιο Ανάμνηση βρήκε τον τρόπο να συνδέσει αρμονικά την μουσική παράδοση της χώρας μας με την τελευταία τεχνολογία στην παραγωγή, την επεξεργασία και την μετάδοση του ηχητικού σήματος που εκπέμπει. Χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και ασπαζόμενο κάθε νέα εξέλιξη, Το Ράδιο Ανάμνηση αναδεικνύει και πολλές φορές βελτιώνει τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις ώστε να αποδίδονται τέλεια σε οποιοδήποτε εξοπλισμό, από το ραδιοφωνάκι που σας κρατά συντροφιά σε κάθε απόδρασή σας στην εξοχή, μέχρι το τελευταίας τεχνολογίας ηχοσύστημα που πρόσφατα αποκτήσατε.

 
 

Και αν ακόμα τύχει να βρίσκεστε εκτός της περιοχής κάλυψης του σταθμού, το Ράδιο Ανάμνηση κάνει ότι είναι δυνατό για να μην σας λείψει:  Ακολουθώντας τον Σύνδεσμο "ON AIR " μπορείτε να ακούσετε το Ράδιο Ανάμνηση από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Και πάντα θα αναμένουμε την επόμενη τεχνολογική πρόκληση που θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, προκειμένου να σας φέρουμε ακόμα πιο κοντά στα αγαπημένα σας τραγούδια.     
 

Τα νέα μας

 
   

Το πρόγραμμα μας


06:00 – 10:00 Μουσική Ζώνη
Αλλάζοντας μουσικό ύφος ανά 30 λεπτά με τραγούδια όπως: Δεκαετίας 60-70-80 εύθυμα, ερωτικά, λαϊκά, ελαφρολαϊκά τραγούδια από το παρελθόν

10:00 – 11:00 
"Αξέχαστες Μελωδίες (Η ιστορία του Ελληνικού τραγουδίου)"Ζωντανή εκπομπή με τον Μ. Πρέκα

11:00 – 12:00 
Ελαφρολαϊκό διαχρονικό τραγούδι

όλο το πρόγραμμα
 
 

Αρχική
|Ο Σταθμός |Μουσική|Ακούστε Live |Διάφορα|Επικοινωνία
 
Ακούστε Live Ακούστε Live